Αρχείο κατηγορίας Δράσεις

Εκδήλωση για την Αποταμίευση

Την αξία της αποταμίευσης γνώρισαν οι μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης που γιορτάζεται την 31η Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Eurobank. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν στους μαθητές κουμπαράδες και βιβλία.

2 DSCN4756

DSCN4759

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού που φέτος είχε το σύνθημα «Αθλούμαι-Χαρά/Ζω το Μέλλον», τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας αθλητικές δραστηριότητες με την ενεργό συμμετοχή όλων των μαθητών.  Οι δραστηριότητες αυτές συνδυάστηκαν με προβολή βίντεο και εικαστικές δημιουργίες με σχετική θεματολογία.

ημε Αθλ 2  20171002_104658

20171002_104416 ημέρα Αθλη 1

dav  dav

Εκδηλώσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Στο σχολείο μας στις 13-14-15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Στις 13 Ιουνίου θα γίνει παρουσίαση προγραμμάτων και θεατρική παράσταση στα αγγλικά.

Στις 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν αθλητικές και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Στις 15 Ιουνίου θα μας αποχαιρετήσει η Στ΄ τάξη με μια θεατρική παράσταση και θα γίνει παρουσίαση των καινοτόμων προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς.

Ομορφαίνουμε την αυλή

Οι μαθητές της Γ1 τάξης έσπειραν σπόρους κατιφέ, φύτεψαν τα φυτά στην αυλή του σχολείου και στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς τα πότιζαν, τα ξεβοτάνιζαν και τα φρόντιζαν.

2  3

4

Βράβευση μαθητών από τη Μαθηματική Εταιρεία

Οι μαθητές της Ε΄και Στ΄τάξης συμμετείχαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας «Ο μικρός Ευκλείδης». Διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν οι μαθήτριες της Ε΄τάξης Βασδρανίδου Σ. και Κατσαρού Σ. και οι μαθητές της Στ΄τάξης Ιορδανίδου Κ., Ιγνατιάδης Γ., Μαυροκεφαλίδης Σ. και Χατζηαντωνίου Η.

Επίσκεψη στη Φάρμα Κουκάκη

Στις 8 Ιουνίου οι Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεις του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Φάρμα Κουκάκη. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ.Κουκάκη για την παραγωγή γάλακτος, τη διαδικασία παστερίωσης, τον τρόπο παραγωγής γιαουρτιού και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη φάρμα με τις αγελάδες και ενημερώθηκαν για τον τρόπο εκτροφής των ζώων.

100_1136  100_1140

100_1144

Επίσκεψη του Χαμόγελου του Παιδιού

Στα πλαίσια της πρόληψης σχολικής βίας επισκέφθηκε το σχολείο μας ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού. Οι μαθητές της Ε΄και Στ΄ τάξης ενημερώθηκαν για το σχολικό εκφοβισμό και για τους τρόπους διαχείρισης τέτοιων φαινομένων.

1  2

Επέτειος της Γενοκτονίας των Ποντίων

Στις 19 Μαΐου, στα πλαίσια της επετείου για την Γενοκτονία των Ποντίων, οι μαθητές του σχολείου μας κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Καπετάν Ευκλείδη Κουρτίδη.

2 (2)  2