Αρχείο κατηγορίας Δράσεις

Εκδηλώσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Στο σχολείο μας στις 13-14-15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Στις 13 Ιουνίου θα γίνει παρουσίαση προγραμμάτων και θεατρική παράσταση στα αγγλικά.

Στις 14 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν αθλητικές και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Στις 15 Ιουνίου θα μας αποχαιρετήσει η Στ΄ τάξη με μια θεατρική παράσταση και θα γίνει παρουσίαση των καινοτόμων προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς.

Ομορφαίνουμε την αυλή

Οι μαθητές της Γ1 τάξης έσπειραν σπόρους κατιφέ, φύτεψαν τα φυτά στην αυλή του σχολείου και στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς τα πότιζαν, τα ξεβοτάνιζαν και τα φρόντιζαν.

2  3

4

Βράβευση μαθητών από τη Μαθηματική Εταιρεία

Οι μαθητές της Ε΄και Στ΄τάξης συμμετείχαν στο διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας «Ο μικρός Ευκλείδης». Διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν οι μαθήτριες της Ε΄τάξης Βασδρανίδου Σ. και Κατσαρού Σ. και οι μαθητές της Στ΄τάξης Ιορδανίδου Κ., Ιγνατιάδης Γ., Μαυροκεφαλίδης Σ. και Χατζηαντωνίου Η.

Επίσκεψη στη Φάρμα Κουκάκη

Στις 8 Ιουνίου οι Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεις του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη Φάρμα Κουκάκη. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ.Κουκάκη για την παραγωγή γάλακτος, τη διαδικασία παστερίωσης, τον τρόπο παραγωγής γιαουρτιού και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη φάρμα με τις αγελάδες και ενημερώθηκαν για τον τρόπο εκτροφής των ζώων.

100_1136  100_1140

100_1144

Επίσκεψη του Χαμόγελου του Παιδιού

Στα πλαίσια της πρόληψης σχολικής βίας επισκέφθηκε το σχολείο μας ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού. Οι μαθητές της Ε΄και Στ΄ τάξης ενημερώθηκαν για το σχολικό εκφοβισμό και για τους τρόπους διαχείρισης τέτοιων φαινομένων.

1  2

Επέτειος της Γενοκτονίας των Ποντίων

Στις 19 Μαΐου, στα πλαίσια της επετείου για την Γενοκτονία των Ποντίων, οι μαθητές του σχολείου μας κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο του Καπετάν Ευκλείδη Κουρτίδη.

2 (2)  2

Επίσκεψη στους «Μικρούς Ήρωες»

Το σχολείο πραγματοποίησε επίσκεψη στους «Μικρούς Ήρωες» στη Θεσσαλονίκη, όπου οι μαθητές παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Νέα Ολυμπιακά Αθλήματα» και συμμετείχαν ενεργά σε διάφορα αθλήματα.

20160419_121750  20160419_121912

Μουσικο-αθλητικές εκδηλώσεις

Στα πλαίσια της έκθεσης βιβλίου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πραγματοποιήθηκαν μουσικές και αθλητικές εκδηλώσεις με συμμετοχή των μαθητών-τριών του σχολείου μας.

Μ Α  Μ Α  Βιβλιο

Μ Α 1  Μ Α 2

Μ Α  4 χέρια