ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, σας γνωστοποιούμε ότι λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας, όπως ο Δήμος Κιλκίς.

Επίσης τα Self-test δεν θα διενεργηθούν αύριο τις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας self-test αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.

Αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών δομών ειδικής εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Κυριακίδης Δημήτριος, με την υπ’ αριθμ 1386/23.01.2022 απόφαση που έλαβε (ΑΔΑ: 94ΤΤΩΕΧ-ΧΒΘ), αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών δομών ειδικής εκπαίδευσης Δήμου Κιλκίς, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που προβλέπεται να επικρατήσουν στο Δήμο Κιλκίς, με δριμύ ψύχος και χαμηλές θερμοκρασίες.

Συνεπώς οι μαθητές/τριες δε θα προσέλθουν αύριο στο σχολείο και θα συμμετέχουν σε τηλεκπαίδευση σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει σταλεί στα email σας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ / covid-19

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

παρακαλούμε να ανοίξετε τον παρακάτω σύνδεσμο στον οποίο επισυνάπτουμε ενημερωτικό σημείωμα με ερωτήσεις – απαντήσεις, για την καλύτερη λειτουργία της σχολικής μονάδας καθώς και για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για την αντιμετώπιση διαφόρων καταστάσεων του covid – 19. Για οποιαδήποτε άλλη απορία ή ερώτηση είμαστε στη διάθεση σας. * email σχολείου mail@dim-n-santas.kil.sch.gr