ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

            σας γνωστοποιούμε ότι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου της «28ης Οκτωβρίου 1940» η σχολική μας μονάδα θα συμμετέχει ως εξής:

-Την Παρασκευή 27/10/2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στις 8:30 π.μ. στο σχολείο και αφού θα συμμετέχουν στην εορτή για την επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940» και θα αποχωρήσουν στις 9:30 π.μ. Το ολοήμερο τμήμα δε θα λειτουργήσει.

– Το Σάββατο 28/10/2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες θα συμμετέχουν στη δοξολογία, στην επιμνημόσυνο δέηση και στην κατάθεση στεφάνων στην Πλατεία του Ηρώου Πεσόντων καθώς και στην μαθητική παρέλαση.

Ώρα προσέλευσης των μαθητών/τριών 9:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Νέας Σάντας  και ώρα αποχώρησης με το πέρας της παρέλασης.

Καλό είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες  την ημέρα της παρέλασης να φορούν πουκάμισο ή μπλούζα χρώματος άσπρο και παντελόνι ή φούστα χρώματος μπλε.

Τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας

Οι μαθητές-τριες της Δ΄ τάξης στα πλαίσια του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος έφτιαξαν τον δικό τους χάρτη της Ελλάδας με τα γεωγραφικά της διαμερίσματα και έτσι ήρθαν σε μία πρώτη επαφή με την κατασκευή ενός χάρτη.

Τσίρκο όλοι μαζί

Οι μαθητές-τριες του σχολείου μας παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη διαδραστική παράσταση από την ομάδα Circus Camino  και ήρθαν σε επαφή με τέχνες θεάματος ( επιδείξεις δεξιοτεχνίας , ταχυδακτουλουργικές επιδείξεις, ξυλοπόδαροι).

10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023 

 Με σύνθημα: «Η Κίνηση δίνει Ζωή» υλοποιήθηκαν αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες στο σχολείο μας, προκειμένου να αναδειχθεί η θεμελιώδης σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και την ευημερία του ατόμου.

Ενημερωτικό Δελτίο

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της φροντίδας της υγείας των μαθητών /τριών στο παρακάτω αρχείο θα βρείτε οδηγίες σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση των εντόμων του τριχωτού της κεφαλής.

Παρακαλούμε να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Το τσίρκο όλοι μαζί” που θα υλοποιηθεί από την ομάδα Circus Camino  στις 19 Οκτωβρίου 2023 στον χώρο του σχολείου μας, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα έρθουν σε επαφή με τέχνες θεάματος ( επιδείξεις δεξιοτεχνίας , ταχυδακτουλουργικές επιδείξεις, ξυλοπόδαροι) μέσω διαδραστικών παραστάσεων.