Προτάσεις Πολιτισμού – Δήμος Κιλκίς

Το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς, με την ανεμελιά και την πληθωρικότητα της φύσης του, δροσερό σαν αύρα ‘’κυματίζει’’ στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου για να προσφέρει όαση αναψυχής στους δημότες και στους επισκέπτες του. Στις πυκνές γραμμές του εντυπώνονται νέα θεάματα και θεατρικές παραγωγές για όλη την οικογένεια, με τις προσφερόμενες πολιτιστικές επιλογές να καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό τις προτιμήσεις του κοινού.

ΠΛΗΘΩΡΙΚΟ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Περπατώ στο δάσος

Οι μαθητές και οι μαθήτριες  της Δ΄ τάξης  υλοποίησαν το πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων  “Περπατώ στο δάσος”. και συμμετείχαν στο Δίκτυο “Μαθαίνω για τα Δάση” της Ελληνικής  Εταιρείας της Προστασίας της Φύσης.  Οι μαθητές και οι  μαθήτριες  μετά την εφαρμογή του προγράμματος βελτίωσαν τις γνώσεις σχετικά με τις ωφέλειες του  δάσους και τη διαχείριση των φυσικών πόρων,   αναγνώρισαν  την αξία του περιαστικού δάσους  ως  χώρο  αναψυχής και  ευαισθητοποιήθηκαν  ως προς την προστασία του.


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ – ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα»,  σας γνωστοποιούμε το επεξηγηματικό κείμενο που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

έτσι ώστε οι δικαιούχοι του προγράμματος να καταθέσουν την αίτησή τους, να την ολοκληρώσουν και να κάνουν χρήση των επιταγών που δικαιούνται έως την ημερομηνία λήξης του προγράμματος.