Εργαστήρια Δεξιοτήτων – Οικολογικά σχολεία

Οι μαθητές και οι μαθήτριες στο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων συνεργάστηκαν για τη δημιουργία του μηνύματος επικοινωνίας με στόχο την επικοινωνία της δράσης του σχολείου μας σχετικά με την ανακύκλωση.

Βράβευση μαθήτριας του σχολείου μας!

Συγχαρητήρια στη μαθήτρια της Στ΄τάξης του σχολείου μας για τη βράβευση που έλαβε από την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας στην Επετειακή Τελετή των 100 χρόνων λειτουργίας της με την εικαστική δημιουργία της!

¨Το όνειρο του Τόνυ¨

Οι μαθητές-τριες των Γ΄, Δ΄, Ε΄και ΣΤ¨τάξεων παρακολούθησαν στο θέατρο «Ολύμπιον», το έργο «Το όνειρο του Τόνυ» από την Παιδική Σκηνή του Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης. Βασίζεται στα δύο ομώνυμα βιβλία του Παραολυμπιονίκη κολύμβησης Αντώνη Τσαπατάκη και της εκπαιδευτικού Έλενας Θωίδου. Η παράσταση επιχειρεί να αναδείξει την αξία του σεβασμού σε κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, της αποδοχής της διαφορετικότητας, τη σημασία της συλλογικότητας και της φιλίας καθώς και ζητήματα συμπερίληψης και εξωστρέφειας.

«Φόβισε τους φόβους σου με τα όνειρα σου!»

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας!

Το σχολείο μας πραγματοποίησε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Στη γιορτή πήραν μέρος όλες οι τάξεις με τραγούδια και άλλα δρώμενα. Την παράσταση όμως έκλεψαν τα παιδιά των Α΄και Β΄τάξεων με το θεατρικό ΄Η μπουγάδα του Αη Βασίλη¨.