Ενδοσχολική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Σχολείου μας με τα Δημοτικά Σχολεία του Γαλλικού κα του Καμπάνη διεξήχθη ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών των παραπάνω σχολείων με θέμα “Ο ρόλος του/της εκπαιδευτικού στην πρόληψη των διακρίσεων, του αποκλεισμού και του εκφοβισμού για θέματα σεξουαλικής ταυτότητας στο σχολικό περιβάλλον» με εισηγήτρια την Εφροσύνη Γεωργακοπούλου ψυχολόγο του Κ.Π. ΝΗΡΕΑΣ

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Σάντας, στις 17 Νοεμβρίου 2022

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, σας γνωστοποιούμε ότι την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022, ημέρα εορτής της επετείου του “Πολυτεχνείου” οι μαθητές/τριες θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις κατά τμήμα. Η ώρα προσέλευσης είναι η 8:15 π.μ. και η ώρα αναχώρησης από το σχολείο η 9:30 π.μ. Το ολοήμερο τμήμα δε θα λειτουργήσει. Για τους μαθητές /τριες που μεταφέρονται: η ώρα αναχώρησης από τον Άγιο Παντελεήμονα θα είναι η κανονική και η ώρα επιστροφής από Νέα Σάντα θα είναι η 9:30 π.μ.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ και της Γ΄ τάξης του σχολείου μας οργάνωσαν και παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα, τραγούδια και το ιστορικό της εθνικής μας εορτής για την 28η Οκτωβρίου του 1940. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους!

Οι γυναίκες της Πίνδου
Μέρες πολέμου
Εθνικός ύμνος