Ενημερωτικό Δελτίο

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

σας υπενθυμίζουμε ότι ο υποχρεωτικός εργαστηριακός διαγνωστικός έλεγχος (self test) των μαθητών και των μαθητριών εκπαιδευτικών γίνεται δύο (2) φορές ανά σχολική εβδομάδα, έως σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν τη Τρίτη και την Παρασκευή αντίστοιχα. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι τις τελευταίες μέρες καταγράφονται ανοδικές τάσεις στους επιδημιολογικούς δείκτες covid των περιοχών της Κεντρικής Μακεδονίας. Για αυτό θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα πρόληψης (αποστάσεις, μάσκα, καθαρισμός χεριών).

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Ενημερωτικό Δελτίο – Οδηγίες για την διαχείριση του Covid-19.

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

σας υπενθυμίζουμε ότι η διενέργεια του self test είναι προς όφελος όλων . Όλοι οι μαθητές οφείλουν να κάνουν self test  και να προσέρχονται στο σχολείο μόνο όσοι έχουν αρνητικό αποτέλεσμα, έχοντας μαζί τους την αντίστοιχη βεβαίωση υπογεγραμμένη από τον γονέα ή κηδεμόνα. 

 Παρακαλούμε να διαβάσετε τις οδηγίες που βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο

Οδηγίες για την διαχείριση του Covid

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Για τον υποχρεωτικό αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test)    οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πρέπει να επιδεικνύουν τη σχολική κάρτα δύο (2) φορές ανά    σχολική εβδομάδα, τη Τρίτη και την Παρασκευή αντίστοιχα.

Για να δείτε τις οδηγίες πατήστε διπλό κλικ παρακάτω

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ COVID

΄Εναρξη Σχολικού Έτους 2021-2022

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι  τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, πρώτη ημέρα έναρξης  του σχολικού έτους 2021-2022, οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στη σχολική μονάδα στις 8.15 π.μ. και θα παραμείνουν μέχρι την 9:15 π.μ. για την τέλεση του αγιασμού και τις οδηγίες για θέματα που αφορούν στα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού (covid), στην ορθή χρήση της μάσκας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος, στη διανομή των βιβλίων  και στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου.

Μόνο οι μαθητές και οι μαθήτριες θα εισέλθουν στη σχολική μονάδα φορώντας μάσκα και  επιδεικνύοντας τη  δήλωση αυτοδιαγνωστικού τεστ Covid -19 (self test).

Επίσης, καλό  είναι να φέρουν μαζί τους νερό και  τη σχολική τσάντα για την παραλαβή των βιβλίων.

Το δρομολόγιο από τον Άγιο Παντελεήμονα θα γίνει κανονικά το πρωί και θα ξεκινήσει από τη Νέα Σάντα στις 9:20 π.μ.

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Σχολικό έτος 2021-2022 – Ανακοίνωση

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη του σχολικού έτους 2021-2022 σας ενημερώνουμε ότι:

Για την προσέλευση των μαθητών και των μαθητριών στη σχολική μονάδα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021,  θα χρειασθεί δήλωση αυτοδιαγνωστικού τεστ Covid -19 (self test)

Η διαδικασία είναι η εξής: παραλαμβάνετε το/τα self test  από τα φαρμακεία με το ΑΜΚΑ του κάθε παιδιού, κάνετε το τεστ και στη συνέχεια δηλώνετε  το αποτέλεσμα στον παρακάτω σύνδεσμο και εκτυπώνετε τη  σχολική κάρτα.

https://covid19-self-test.services.gov.gr/login?template=COVID19-SELF-TEST2&next=/templates/COVID19-SELF-TEST2/ui-form/create&

Σε περίπτωση που δεν έχετε εκτυπωτή, μπορείτε να συμπληρώσετε την κάρτα χειρόγραφα αλλά δεν πρέπει να παραλείψετε τον κωδικό που έχει η κάρτα του αποτελέσματος του self test.

Τέλος η σχολική κάρτα μπορεί να εκτυπωθεί και από τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://self-testing.gov.gr/covid19-school-card-print.pdf

Να είστε καλά!!!

Αύριο θα αναρτηθεί  ενημερωτικό δελτίο για την ημέρα του Αγιασμού.