ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2020-2021

Αγαπητοί Γονείς κ Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τη νέα διευκρινιστική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στις 8:15 και θα παραμείνουν μέχρι την τέλεση του αγιασμού  στις 11: 15 π.μ. και κατόπιν οι μαθητές /τριες θα αποχωρήσουν.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο δε θα γίνουν μαθήματα και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα παρακάτω:

  • Επεξήγηση και συζήτηση για πιστή εφαρμογή των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής και λοιπών μέτρων προστασίας και πρόληψης βάσει των σχετικών οδηγιών του ΕΟΔΥ
  • Εμβάθυνση επί του περιεχομένου του έντυπου ενημερωτικού υλικού.
  • Διανομή μάσκας ανά μαθητή
  • Έμφαση στην ενδεδειγμένη χρήση της μάσκας
  • Ενημέρωση για το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας
  • Διανομή των βιβλίων της νέας σχολικής χρονιάς

Προσοχή: Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν με τη  σχολική τους τσάντα  και να φορούν τη μάσκα κατά την είσοδο τους στο σχολείο.

Διευκρινίσεις: α) Οι Γονείς και Κηδεμόνες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στη σχολική μονάδα. Για την είσοδο στο σχολείο θα πρέπει να έχει  προηγηθεί συνεννόηση με τον Διευθυντή ή τον Υπεύθυνο εκπαιδευτικό της τάξης,  β) Λόγω μη λειτουργίας κυλικείου οι μαθητές/τριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φαγητό και νερό.

Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλες και όλους!

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων η κατάσταση είναι ρευστή. Παρακαλείσθε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του σχολείου για νεότερες ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.