Μαθαίνουμε για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

                   Οι μαθητές και οι μαθήτριες  της Δ΄τάξης στο πλαίσιο της ευέλικτης ζώνης μαθαίνουν για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέσα από το παιχνίδι (εκπαιδευτικό υλικό της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας – ΡΑΕ).

Υπεύθυνος Προγράμματος: Βασίλης Αμοιρίδης

Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα IMPACT

Συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών της Στ΄ τάξης στο Ευρωπαϊκό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα IMPACT (Identifying and Motivating youth who mostly need Physical ACTivity / Εντοπισμός και Παρακίνηση των νέων που χρειάζονται μεγαλύτερη συμμετοχή σε Φυσική Δραστηριότητα) που υλοποιείται από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Υπεύθυνος προγράμματος: Βασίλης Αμοιρίδης – Φυσικής Αγωγής ΠΕ11.

ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες αφού ενημερώθηκαν, από τον Εκπαιδευτικό Φυσικής  Αγωγής Αντώνη Παπαγεωργίου,  για την επίδραση και τα οφέλη της άσκησης στον  ανθρώπινο οργανισμό συμμετείχαν σε αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτικού προσωπικού.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εξωδιδακτική επίσκεψη στο Μουσείο Ύδρευσης  Θεσσαλονίκης.

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό ξεναγήθηκαν στα εκθέματα του Μουσείο και μέσα από διαδραστικές δραστηριότητες  έμαθαν για τη χρησιμότητα του νερού και τον τρόπο λειτουργίας του αντλιοστασίου.